4.2.2018  ·  Ringsted Museum og Arkiv

Åbent Arkiv med RINGSTEDbogen

Søndag den 4. februar klokken 11-16 er der Åbent Arkiv med tips og tricks til din erindringsskrivning – mød også folkene bag RINGSTEDbogen og hør, hvad der skal til for at du kan blive forfatter

Kom og skriv. Vi er klar med skriveøvelser og tips og tricks til din erindringsskrivning. Der bliver også mulighed for at høre om, hvad man kan finde i arkivet, der kan hjælpe hukommelsen på gled. Kl. 11 starter vi med et oplæg om erindringer og erindringsskrivning.

Redaktionsgruppen bag RINGSTEDbogen inviterer samtidig til åbent hus. Hør om arbejdet med indsamling og bearbejdning af artikler – hvordan du selv kan komme i gang med at skrive, og hvad arkivet og redaktionsgruppen kan hjælpe dig med, når du kaster dig ud i det.

Ingen tilmelding, bare mød op.

Sted: Ringsted Museum, Køgevej 41