25.1.2018  ·  Ringsted Museum og Arkiv

Foredragsrækken: Ringsted Kloster

Torsdag den 25. januar klokken 14-16 fortæller Knud Brichs om Ringsted Kloster.

Knud Brichs beretter om, hvorfor Ringsted ligger, hvor det gør. Og hvordan man mener bynavnet er opstået, hvorfor der blev bygget et kloster netop her, hvem boede der og hvor rigt klosteret var.

Vi hører også om livet frem til reformationen, og hvad der sket med klosteret derefter – indtil det blev opkøbt af Ringsted Kommune, så byen kunne udvikles

Sted: Ringsted Museum, Køgevej 41

Af hensyn til servering af kaffe/kage á 30 kr. er tilmelding nødvendig senest dagen før afholdelse. Ledige billetter sælges i døren, dog uden garanti for, at der er kage nok.

Foredragsrækken byder traditionen tro på møder med Ringstedere med en historie at fortælle.

Pris: 30 kr. pr. foredrag (inkl. entré til museet)

Medlemmer af Museumsforeningen kan købe partoutkort til alle 8 arrangementer.

Pris: 160 kr. Beløbet kan indsættes på Nordea-konto

2520-2551305697 og mærkes ”Foredragsrække” samt indbetalerens navn.