NORDMUS workshop
25.6.2016  ·  Vestmuseum

Workshop for tyske og danske frivillige

Museum Vestsjælland elsker frivillige. Derfor deltager vi i projektet NORDMUS, der undersøger, hvordan frivillige kan berige museernes tilbud.

Der er både museer og forskningsinstitutioner med i NORDMUS-projektet og en af de vigtige aktiviteter er at mødes for at erfaringsudveksle.

Det var netop, hvad der sker i disse dage. Frivillige fra Ringsted Middelalderfestival og frivillige fra Oldenburger Wall Museum mødes på Ringsted Museum og arbejder på udstyr til sommerens middelalderfestival.

Der bliver hygget og snakket over håndarbejdet. Knud Lavards helgenskrin bliver belagt med guld og gruppen fremstiller både en dukke uden hoved (der skal spille den døde og halshuggede Erik Plovpenning) - og punge, som plov-skatteopkræveren skal bruge til sit indbringende erhverv.

Læs mere om NORDMUS samarbejdet her.