4.11.2016  ·

KUNSTkammerater

Museum Vestsjælland får i denne tid en masse nye venner - dejlige KUNSTkammerater fra Kalundborgs skoler.

Den Kulturelle Rygsæk giver mulighed for, at Kalundborgs skoleelever kan mødes med profestionelle kunstnere og kunstformidlere. Samtlige 4.klasser i Kalundborg Kommune deltager nu i november eller i marts 2017 i KUNSTkammerater på Odsherred Kunstmuseum.
Dette efterår vil eleverne arbejde sammen med kunsterne Astrid Randrup og museets undervisere om emnet Detalje og Helhed.

Kunstnerworkshop

Hvordan kan man lade sig inspirere af kunstværkers detaljer?
Hvad sker der, når en detalje genskabes i nye materialer?
Hvilken betydning har detaljen for helheden? Kunstner Astrid Randrup har en sanselig tilgang til kunsten og inspireres af andre kunstværkers detaljer, materialer og æstetiske sammenhænge. I workshoppen vil eleverne udvælge detaljer fra museets værker og omsætte dem til nye materialer, nye udtryk, nye helheder. Eleverne får deres ”detaljer” og ”værker” med hjem.

Partnerne
KUNSTkammerater er et samarbejdsprojekt mellem Sorø Kunstmuseum, Museet for Samtidskunst og Museum Vestsjælland.
Eleverne vil benytte sig af Kulturbussen og kommer på dagen også på besøg på Holbæk Museum.

Vi glæder os til at byde Kalundborg-skolerne indenfor til KUNSTkammerater på Museum Vestsjælland.

Foto: KUNSTkammerater, Årby Skole på Odsherreds Kunstmuseum. Foto: Charlotte Schmock.