26.10.2016  ·  Slagelse Museum

Velkommen i Det grønne Byrum ved Slagelse Museum

Kom indenfor i det nyåbnede grønne byrum ved Slagelse Museum. Her er åbent for alle - også udenfor museets åbningstid.

I oktober indviede borgmester Stén Knuth Slagelses nyeste byrum Det grønne byrum ved Slagelse Museum.

Her er åbent for alle og mulighed for at lave bål og nyde de grønne kvadratmeter midt i byen. Udover bålhytten er der højbede med forskellige nytteplanter, som passes af museets frivillige.

Museet kommer til at lave aktiviteter i Det grønne byrum, men også andre samarbejdspartnere som eksempelvis Slagelse Naturskole kan benytte haven til aktiviteter.

Det grønne byrum er muliggjort med støtte fra Friluftsrådet, og vil med tiden kunne findes på portalen www.udinaturen.dk.

For mere info kontakt daglig leder på Slagelse Museum Rune Ottogreen Lundberg på rol@vestmuseum.dk eller tlf. 61 22 25 20.