9.4.2018  ·  Ringsted Museum og Arkiv

Findes der virkelig 100 seværdigheder på lille Midtsjælland?

Ja, det gør der, mener journalisten Jacob Topsøe, som netop har udgivet bogen: 100 ting at se på Midtsjælland.

Bogen er en gennemgang af 100 udvalgte steder og ting i de to kommuner Sorø og Ringsted. Stederne er blevet besøgt og beskrevet af Jacob Topsøe, og arbejdet med bogen har strakt sig over seks år. Bogen er en hyldest til det prægtige Midtsjælland, men er også velegnet som guide for éndagsturisten, der søger idéer til små ture rundt i området.

Jacob Topsøe håber, at han med sin nye bog kan inspirere andre til at tage på eventyr i lokalområdet.

- Nogle gange er det bare et spørgsmål om et ekstra krydderi på en tur i skoven. At finde steder og udforske dem kan danne ramme om en tur. For der er eventyr i at opdage nye steder. Det, tror jeg, beriger livet, siger han.

Bogen koster 230 kr. og kan købes i museumsbutikken på Ringsted Museum & Arkiv.

Du kan læse mere om bogen her.