30.1.2018  ·  Sorø Museum

Sorø Museum får fornem event-pris

Sorø Museum var et af de tre lokale fyrtårne, der blev hædret, da Sorø Erhvervsudviklingsråd den 12. januar holdt nytårskur. Vi vil gerne dele erfaringer og viden med Jer. Derfor inviterer vi til foredrag med efterfølgende diskussion på Sorø Museum tirsdag den 17. november kl. 19 – 21.

Sorø Erhvervsudviklingsråd uddeler hvert år en Fyrtårnspris til en virksomhed, en organisation, forening eller person, der har synliggjort Sorø Kommune udenfor kommunens grænser.

Synlighed spiller en stor og afgørende rolle for udvikling og trivsel i Sorø Kommune.  For at modtage prisen er det afgørende, at man har formået at skabe opmærksomhed omkring Sorø ved at trække besøgende, handel eller arbejdspladser til kommunen, eller på anden måde have fået gjort Sorø Kommune synlig i resten af landet.

Prisen blev uddelt til Sorø Museum og dets partnere på baggrund af museets rolle i det efterhånden traditionelle arrangement Klassik Køredag som afholdes på Fars dag. Museet samarbejder med lokale ildsjæle om denne event, så det var tre stolte prismodtagere, der sammen tog imod æresbevisningen.

Formidlingschef Ea Stevns Matzon udtaler:

”Vi er rigtig stolte over at blive indstillet til og modtage denne pris, fordi det viser, at vi gør noget rigtigt, og at vores ønske om at vise hvad et lokalt museum kan bidrage til i sit lokalsamfund, ikke er urealistisk.

Samtidig er det vigtigt at understrege, at det er et kollektivt projekt, som kun bliver muligt, fordi vi har et stærkt tværsektorielt samarbejde i Sorø. Vi kan ikke stable så stort et arrangement på benene uden alle vores samarbejdspartnere og selvfølgelig vores sponsorer.”

Læs artiklen i SN.dk her