24.11.2017  ·  Ringsted Museum og Arkiv

Gratis entré til Ringsted Vindmølle og Ringsted Museum & Arkiv i hele december

Ringsted Vindmøllefond giver entréen i hele december. Gå ikke glip af muligheden for at se nisserne i møllen og juleudstillingen Engle daler ned i skjul

Ringsted Museum, Arkiv og Vindmølle oser af jul. Lav jeres eget juleklip og julepynt af materialer, som er lagt frem. Giv også dig selv chancen for at se årets juleudstilling Engle daler ned i skjul. Mølleren viser rundt i den julepyntede mølle, hvor møllenisserne titter frem overalt. Museets café sælger varme drikke og æbleskiver.

Takket være en flot donation fra Ringsted Vindmøllefond, er der gratis adgang til Ringsted Vindmølle og Ringsted Museum & Arkiv hele december.

Ingen tilmelding