Vestindien kommer til Borreby Gods
16.9.2017  ·  Holbæk Museum

Vestindien kommer til Borreby Gods

16. september kl. 14.00 - 21.00 Borreby Teater og Museum Vestsjælland inviterer indenfor på Borreby Gods til en dag, hvor vi byder på mange spændende oplevelser! Hør dansende vestindisk polkalypsomusik, smag vestindisk mad, kom med på familieomvisninger, se udstillinger, deltag i ungdoms-samtalesaloner.

Hør, hvad museer fra hele landet kan fortælle om forbindelserne mellem Danmark og Vestindien, hør om den vestindiske folkegave, lyt til en paneldebat mellem vestindiske og danske journalister og forskere, lav smykker i værkstedet og køb billet til en festlig vestindisk banket serveret i de smukke rammer på godset.

Se mere om billetter til Borreby her.  Biletter til festbanketten udbydes til salg snarest.

Se hele programmet her

Arrangementet er støttet af:

Folketingets pulje til markering af 100 årt for salget af De dansk Vestindiske Øer

Trelleborg Fonden

Brand af 1848