15.7.2017  ·  Holbæk Museum

Dobbeltmorder på Holbæk Museum!

I et nyt spil kan voksne gæster hjælpe med opklaringen… Tag tilbage i tiden, til 1800-tallet, hvor alting var mørkere og mere dystert. Menneskeliv betød mindre og datidens efterforskere havde ikke samme midler til rådighed som i dag. Kan I opklare mordet, som man ikke kunne dengang?

Firmaet Murdergame har skabt en helt ny gådefuld og grusom oplevelse til Holbæk Museum. I spillet er museets gæster centrum i opklaringen af mordgåden, der lader sig inspirere af virkelige hændelser beskrevet i det danske kriminalarkiv.

Holbæk Museum er en oase der rummer en poesi og et gennemført miljø som henfører én til oplevelsen af at træde ind i en del af vores fælles fortid. Ikke alle liv har været lige lette at leve. Holbæk Museum er ramme for fortællingen om en bestialsk morder der huserede i Danmark i 1800-tallet.

“Vi har så mange skønne museer i danmark. En af vores kongstanker er at bringe ikke bare familier og vennegrupper til museet men også appellere til virksomheder. Tendensen i tiden er, at vi ikke blot vil underholdes, vi vil deltage og det er præcis det man gør i vores Mordgåde”, fortæller Thue Ersted Rasmussen, historieudvikler hos Murdergame.

Direktør og Game Designer hos Murdergame, Peter Larsen, uddyber:

“Vi er drevet af at skabe historier hvor gæsterne udfordres, forkæles og gribes af deres magt og ansvar for at afgøre menneskeskæbner. Når vi bygger spil til museer arbejder vi med tre elementer der skal hænge sammen; 1) Mordgåden tager udgangspunkt i virkelige hændelser, 2) Museets DNA skal gennemsyre mordgåden, 3) De udfordringer gæsterne udsættes for skal stimulere til deres viden, færdigheder og egenskaber”.

Fakta om Murder Game:

Deltagerantal

Mordgåden er for 4-100 personer. Der kan være op til 12 deltagere pr. mordgåde. Er I f.eks. 30 deltagere, skal I bruge min. 3 Mordgåder (Vi anbefaler 6-8 personer per gruppe).

Varighed:

Gådejagten varer Ca. 2,5 time.

Booking:

Man kan booke oplevelsen og læse mere om Murder Game her: www.murdergame.dk

Murder Game har til huse i København.

’Mordgåden’ er en del af Murdergame’s overordnede koncept Mordgåder, der bl.a. indbefatter Mordet ved Sortebro Kro ’i Den Fynske Landsby og Vandmølle Drabet’  på Frilandsmuseet.